hotell göteborg
Hotell i Göteborg » Sticky » Hotell St. Jörgens

Hotell St. Jörgens

Sankt Jörgen Park är en anläggning i Göteborg som som har spa, konferens, hotell, träning på deras Sport Club, golf och restauranger. Här finner du vad som förmodligen är Västkustens och hela Sveriges vackraste spa med unik sparitual.

Gymmet på Sankt Jörgen Park Hotell

Sankt Jörgen Park Hotell har förmodligen sveriges bästa hotellgym.

 

Träning och fitness på Sankt Jörgen Park Hotell

Man känner direkt när man kommer in i gymmet att det här är inte ett vanligt hotellgym. Här finns den senaste utrustningen i toppklass. Vill man köra gruppträning finns det flera olika klasser med välutbildade instruktörer och personliga tränare. Vill du tävla mot din kompis finns en helt nybyggd hinderbana i utegymmet.

Alla som reser mycket vet hur svårt det är att hålla igång med träningen men när du har checkat in på sankt jörgen park finns inga ursäkter. Som hotellgäst har man fri tillgång till gymmet och sportaktiviteter.  På Sankt Jörgen park hittar du flera olika träningsalternativ. Oavsett om du vill testa dina gränser i deras utegym eller hitta total harmoni i på en yogamatta så kommer dina träningsmål uppfyllas.

 

Gym

ett klassiskt gym med ljusa och fina lokaler, fria vikter, maskiner, hoppboxar och allt du kan förvänta dig på ett bra gym plus lite till.

Utegym

50 meter från gymmet hittar du utegymmet. Här finns monkeybars, dips-ställning, däck. Så med andra ord allt som behövs för ett riktigt tufft pass som kommer kännas i hela kroppen dagen efter

Spinningsal

Med helt nya spinningcyklar med de senaste funktionerna som pulsmätare.

Bränn kalorier och förbättra kondition med ett leende på läpparna.

Yogasal

Här hittar du en harmonisk känsla och välbefinnande. Oavsett om du vill köra en utmanade fysyoga eller avslappnande yinyoga så finns det en yogamatta för dig.

Hinderbana

ska du vara med hinderbanetävling så är det perfekt att träna här eller så kan du variera din träning eller visa att du snabbare än din, oavsett kommer du ha kul.

Gruppträning

alla gäster har tillgång till gruppträning och de har allt från box och bodypump till aquafys och afrodans. Hitta vad som passar just dig bäst.

Personliga tränare

På Jörgen Park Hotell har väldigt många trevliga personliga tränare och instruktörer som kommer se till att din träning blir så bra som möjligt.

Mat

Efter träningen kan du besöka någon av hotellets fyra restauranger som kommer smaka extra gott efter ett hårt pass

 

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!